Terug naar reference pagina

 

 

DE REFERENCE SERIE - D600 SCHIJFSPELER
DIGITALE / ANALOGE CONVERTER
lijn

PUUR GELUID DAT GEEN COMPROMIS KENT.

 

TAD is een bedrijf dat nooit concessies doet aan zijn ontwerpconcepten en technologieën. Onze missie is het bereiken van een zuiverheid van geluid op een ongekend niveau. Introductie van de TAD-D600. Deze nieuwe standaard discspeler heeft 30 jaar professionele audio-ervaring en erft de TAD-geest van continue ontwikkeling en verbetering.

De kerntechnologie, een kristalgenerator-masterklok met hoge precisie (Master Clock UPCG), biedt een ultrahoge klok-ruisverhouding (ultrahoge C / N), die een onvergelijkbaar nauwkeurige D / A-conversieprestaties bereikt. Met deze innovatieve technologie begint de D600 een nieuw tijdperk in het afspelen van muziek, muziek die onveranderd blijft ten opzichte van de originele opname en trouw blijft aan de prestaties.

 

  • Foto1
  • Foto2
  • Foto3
  • Foto4
  • Foto5

 

TECHNOLOGIE

Opmerkelijk geluid

De ontwerpfilosofie die door TAD-ingenieurs wordt gedicteerd, kan als volgt worden uitgedrukt: "Communiceer de reikwijdte van de muziek precies zoals deze oorspronkelijk werd uitgevoerd." Sterk beïnvloed door conversie, hebben de TAD-ingenieurs prioriteit gegeven aan de ontwikkeling van een nieuwe hoofdklok voor de D600. Dit proces leidde tot de creatie van de ultrahoge C / N-masterklok UPCG, die jitter in de frequentiebanden rond de klokcentrumfrequentie aanzienlijk vermindert. Door onze originele technische benadering kan de puurheid van de muzikale uitvoering direct worden overgebracht.