Terug naar de startpagina

 

EMM Labs

 

Toen Sony SACD moest transformeren van een intrigerend concept naar een sonische realiteit, wendden ze zich tot een van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van het ontwerpen van digitale converters: Ed Meitner.

In die vroege dagen werkten Ed's EMM Labs nauw samen met Sony en Phillips om te verfijnen wat mogelijk was met het formaat en om de ongeëvenaarde sonische zuiverheid vast te stellen waarvoor SACD nu bekend staat.

Het bedrijf ontwikkelde al snel het eerste complete meerkanaals DSD-afspeelsysteem, van disc tot voorversterker. En werd al snel een van de meest gerespecteerde maker. Dit onderscheid werd bereikt door het unieke mix van talenten - natuurkundigen, ingenieurs en muziekliefhebbers - die als een team werkten om de meest getrouwe muziekproductie- en reproductieapparatuur te creëren die er is. 

Tegenwoordig zijn EMM Labs-convertersystemen de top met de DSD-referentie van de opname-industrie. Momenteel wordt bijna elke nieuwe SACD in productie gemaakt met onze DSD-converters.

En nu brengt EMM Labs hetzelfde ongeëvenaarde prestatieniveau in audiofiele huizen over de hele wereld. Onze nieuwste producten zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen en zijn zonder twijfel de meest geavanceerde uitdrukking tot nu toe van alle innovaties en technologieën van EMM Labs.

 


 

Maak hieronder een keuze in de producten die wij kunnen leveren: