Prijs: € 2500,-

 

emmLabs NS1 Streamer

 

Ingeruilde NS1 Streamer van emmLabs. Door ons nieuw geleverd in 2021. Verkeert in goede staat en compleet met doos. Bij aankoop leveren wij 12 maanden garantie.

 

De NS1 Streamer fungeert als een krachtige en veelzijdige brug tussen internet, uw netwerk en uw muzieksysteem.
Met de NS1 Streamer hebt u toegang tot de enorme muziekbibliotheken die beschikbaar zijn via de vele internetstreamingservices. Het biedt ook de mogelijkheid om audiobestanden af te spelen die via een USB-stick zijn bijgevoegd en voor netwerkopslag.

Door gebruik te maken van de UPnP/DLNA-standaarden voor mediastreaming kan de NS1 Streamer media delen en communiceren tussen veel verschillende media-apparaten. Met behulp van de app kan het eenvoudig op afstand worden bediend via mobiele apparaten en tablets.

 

Naast UPnP/DLNA-ondersteuning is de NS1 ook ROON READY en een ROON ENDPOINT.

 

De NS1 kan verbinding maken met veel streamingdiensten met hoge resolutie, zoals TIDAL en QOBUZ. Het ondersteunt ook populaire streamingdiensten zoals SPOTIFY, DEEZER, vTUNER en nog veel meer.

 

De NS1 ondersteunt het afspelen van netwerk- en USB-bestanden, waaronder AAC-, AIFF-, ALAC-, FLAC-, MP3-, WAV- en WMA-bestanden, samen met MQA®- en DSD-bestanden (DFF, DSF).

 

emmLabsNS1Streamer6 emmLabsNS1Streamer2 emmLabsNS1Streamer3 emmLabsNS1Streamer4 emmLabsNS1Streamer5 emmLabsNS1Streamer6