Elac Concentro S503

 

Deze prachtige luidspreker uit de concentroserie is vanaf heden ook leverbaar bij audiofeel NL 

 

De Elac S 503 is gloednieuw en het kleinste familielid van de luxueuze Concentro-serie van de fabrikant uit Kiel. De verwerking laat niets te wensen over, zoals ook bekend is van de andere Concentro luidsprekers. De fijne afwerking van de kast met uitstekende afwerking van de randen aan de voor- en achterkant is net zo typerend voor Elac als het enorme diepte-effect van de hoogglans afgewerkte oppervlakken.

 

Elac Concentro S 503 Braun Elac Concentro S 503 weiss 

 

De massieve klemmen accepteren natuurlijk probleemloos banaanstekkers of kabelschoenen en zijn bi-wiring gerangschikt. Kenmerkend voor de Concentro S-luidsprekers is het zijaanzicht met het naar achteren aflopende silhouet van de behuizing.

De Elac S 503 heeft een naar achteren gerichte basreflex en het voorpaneel heeft een lichte concentro-achtige afschuining om de faseconsistentie te verbeteren. Bi-wiring en bi-amping opties zijn beschikbaar voor de S 503 3-baans architectuur.

Met een andere luidspreker – het Concentro Center-model – kun je hoogwaardige thuisbioscoopsets maken op basis van de serie. Dit is een middenkanaalluidspreker die is uitgerust met dezelfde coaxiale midden-hoge frequentiedriver met een JET V gegolfde tweeter.

Met een randafmeting van 220 x 892 mm zou het middenkanaal comfortabel onder de tv passen. Beide nieuwe Elac Concentro-artikelen kunnen ook op merkrekken worden geïnstalleerd. De luidsprekers zijn vanaf heden leverbaar.

 

 Elac Concentro S 503 Tiefmitteltoener Elac Concentro S 503 Braun Kante vorn