Nieuw bij AudioFeel NL, de Mofi Sourcepoint 8 luidspreker

Excl. stands, prijs €  1500,00 *
Incl.  stands, prijs  €  2000,00 *

 

*Prijs is incl. BTW

 

Maak nu een luisterafspraak via ons contactformulier!

 

Over de SourcePoint 8

 

De SourcePoint 8 is de nieuwste creatie van de beroemde ontwerper Andrew Jones, die de luidspreker zorgvuldig heeft gemaakt om hetzelfde akoestische DNA te belichamen als de alom geprezen SourcePoint 10. De nieuwe SourcePoint 8 verpakt dezelfde sonische uitmuntendheid van zijn grotere broer in een compactere en beter hanteerbare vormfactor.

 

Andrew Jones en het team van MoFi Electronics hebben de SourcePoint 10 verkleind om een ​​nieuwe luidspreker te creëren die in een breder scala aan ruimtes past, terwijl hij nog steeds dat grote, bevredigende geluid levert dat we kennen en waar we van houden. Laat je niet misleiden door het formaat, hij heeft nog steeds alle kracht die je nodig hebt om te rocken op je favoriete deuntjes. Dus als je op zoek bent naar een luidspreker van hoge kwaliteit die niet al je woonkamerruimte in beslag neemt, dan is deze kleine man misschien wel de perfecte keuze voor jou.

 

10INCOAXSPEAKERWOS.139

 

De 8-inch concentrische driver

 

Met een op maat gemaakte 8-inch concentrische driver en 1,25-inch soft-dome tweeter, biedt deze luidspreker een puntbronsysteem dat een onberispelijke controle, toonbalans en nauwkeurige beeldvorming levert. De wooferconus fungeert als een golfgeleider voor de tweeter, waardoor de efficiëntie van de tweeter en bijpassende richtingen worden gemaximaliseerd.

 

Of je nu de voorkeur geeft aan ontspannende, akoestische deuntjes of meer agressieve en elektrische muziek, de SourcePoint 8 levert uitstekende prestaties die je ziel zullen raken en je emoties zullen inspireren. Het brengt opnames over met uitzonderlijke details, specificiteit en netheid, terwijl het ook de vlezigheid, levendigheid en het bereik van een veel grotere luidspreker levert.

 

Twin-Drive High-Flux magneetsysteem

 

De SourcePoint 8 levert uitzonderlijke prestaties dankzij het innovatieve Twin-Drive high-flux neodymium magneetsysteem. We hebben niet alleen de frequentierespons van de woofer en tweeter geoptimaliseerd, we hebben ook prioriteit gegeven aan het verminderen van vervorming in de motorstructuur van de aandrijfeenheid. Door de motor zo te ontwerpen dat vervormingen tot een minimum worden beperkt, hebben we ervoor gezorgd dat het systeem minimale extra frequenties genereert naast het oorspronkelijke signaal.

 

Het Twin-Drive-systeem creëert een volledig symmetrisch magnetisch veld, wat resulteert in een extreem lage intermodulatievervorming (IMD) en een puur, nauwkeurig geluid.

 

De SourcePoint-serie vertegenwoordigt een krachttoer in design en engineering. De SourcePoint 8 biedt hetzelfde niveau van sonische uitmuntendheid als zijn grotere broer en is een veelzijdig en beheersbaar pakket dat audiofielen van alle niveaus zeker zal bekoren. De uitstekende prestaties, het elegante ontwerp en de uitzonderlijke techniek maken het tot een waardige toevoeging aan de luisterruimte van elke muziekliefhebber.

 

Sourcepoint handleiding, klik hier!