ANSUZ DARKZ

 

Mechanische trillingen

In een audiosysteem trillen en resoneren alle componenten, en analoge en digitale transporten genereren zware mechanische trillingen door rotaties in motoren en platters.

Het is belangrijk om je bewust te zijn van deze mechanische trillingen, want zelfs de kleinste vibratie heeft een enorme impact op de elektronische componenten en printplaten en genereert ook nieuwe ongewenste energie die heen en weer in het systeem zal resoneren.

In een audiosysteem zijn de luidsprekers bijvoorbeeld de bron van de diepste trillingen. Bovendien zijn versterkers onderhevig aan 50/60 Hz resonanties veroorzaakt door de stroom die de voeding aanstuurt. Zelfs DAC's, phono-trappen en andere laagstroomelektronica creëren interne trillingen, en in vergelijking met andere elektronische apparaten zijn ze nog gevoeliger voor externe trillingen en pulsaties.

 

Voorkom mechanische trillingen met Ansuz Darkz

We hebben de Ansuz Darkz gemaakt, een reeks efficiënte apparaten om alle componenten in een high-end audiosysteem te aarden. Ze zijn mechanisch afgesteld om trillingen uit het onderdeel te laten ontsnappen en om verschillende onderdelen afzonderlijk geïsoleerd te houden. De sonische verbetering veroorzaakt door Ansuz Darkz is onmiskenbaar en verslavend.