AURENDER N100H

 

N100 front

tidalqobuz sublimespotifyDSDinternet radioMQA binnenkort

 

N100H Netwerk Streamer / USB 2.0 audio uitgang / Opslag optie 2TB/4TB HDD

 

 

 

De Aurender N100H digitale muziekspeler ondersteunt DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, ALAC, APE, AIFF, M4A en andere belangrijke formaten met native bit- en samplefrequenties. Uitgerust met een hoogwaardige USB digitale audio-uitgang, Ethernet-poort, 120 GB solid-state drive voor afspelen in cache, is de N100H de ideale oplossing voor het afspelen van digitale muziekcollecties met hoge resolutie vanaf NAS.

Innovatieve technologie


De N100H digitale muziekspeler bevat veel innovaties die oorspronkelijk zijn ontwikkeld voor de duurdere Aurender S10- en W20-modellen, waaronder een solid-state schijfcache voor afspelen die latentie en uitval van NAS-schijven elimineert. De hoogwaardige USB digitale audio-uitgang is ontwikkeld met dezelfde techniek als de USB-uitgangen op het vlaggenschip Aurender W20.

app-ipad.jpgAurender-app met handige functies


De Aurender Condutor-app verandert de iPad in een veelzijdige gebruikersinterface voor Aurender-muziekspelers en maakt het beheren, bekijken en afspelen van muziekcollecties met hoge resolutie een fluitje van een cent. Alle instellingen en functies van de Aurender Music Server/Player zijn eenvoudig toegankelijk via het menu Instellingen van de Aurender App.

AMM (Aurender Media Manager)


Cover art en andere metatag-ondersteuning voor inhoud op de NAS
De Aurender Music Server/Player-serie kan inhoud op de NAS afspelen door door bestanden/mappen te bladeren. Met behulp van AMM voor pc/Mac kunnen N100H en alle andere bestaande Aurender Music-serverseries metatag-informatie van de inhoud op de NAS weergeven en gebruiken op dezelfde manier als de inhoud in de interne opslag van de Aurender.

Netwerkstreaming met Solid-State Drive Cache voor afspelen


Als een geselecteerd nummer of album al in de cache is opgeslagen op de solid-state drive, wordt de N100H afgespeeld vanaf de interne SSD. Dit minimaliseert slijtage aan de NAS-schijf. Door nummers naar de solid-state drive te cachen om ze af te spelen, elimineert het bovendien verslechtering van de muziekkwaliteit of zelfs uitval van muziek als gevolg van een niet-optimale netwerkverbinding van de NAS naar de streamer.

Toegewijde USB Audio Class 2.0-uitgang met ruisvrij stroomcircuit


De speciale USB Audio Class 2.0-uitgang is ontworpen om een ​​uitzonderlijk transparant audiosignaal te leveren zonder ruis en is afgeschermd tegen elektronische interferentie van buitenaf.

Volledige lineaire voeding


Een volledig lineaire voeding levert schone en stabiele stroom aan het CPU-circuit en het audio-uitgangscircuit.

Technische ondersteuning op afstand via internet


Door een verzoek om ondersteuning op afstand te verzenden met behulp van de Aurender Conductor-app, kunnen technici snel een diagnose stellen en problemen oplossen via internet, mochten ze zich voordoen.

 

N100 grafiek

 

Specificaties:


- SSD voor systeem en cache: 120 GB
- Optie voor muziekopslag: 2TB / 4TB HDD
- Power Suppl": ​Full-Lineair
- Scherm: 3.0″ AMOLED
- Digitale audio-uitgang: USB
- Andere I/O: Gigabit Ethernet, USB-poort x 2
​ - Stroomverbruik: ​16,5 W (afspelen), 20 W (piek), 0,7 W (stand-by)
- Software: Aurender Conductor voor iPad, Android-telefoon of tablet
- Breedte: halve maat (215 mm / 8,46 inch)
- Hoogte: 45 mm/1,77 inch
- Lengte: ​355 mm / 14,0 inch
- Gewicht: 4,6 kg / 10,14 lb
- Finish Zilver of Zwart

 

aurender n100

 

Software:

 

IPAD APP: Aurender Conductor

 

app download appple store

 

ANDROID APP: Aurender Conductor

 

app download google play