AURENDER N10

 

aurender A200 front

 

  tidalqobuz sublimespotifyDSDinternet radioMQA binnenkort

 

N10 Muziek Server/AES/EBU, Coaxial, Optical, BNC, USB Class 2.0/Opslag optie voor 4TB/8TB HDD

 

 

On-the-fly precisie DSD naar PCM Converteren


Ontworpen voor gebruik met high-performance D/A converters, de Aurender N10 is de enige Music Player die on-the-fly precisie DSD naar PCM conversie ondersteund. Met 4 TB (2TBx2) of 8TB (4TBx2) interne harde schijven en een 240 GB solid-state drive cache voor het afspelen, is de N10 de perfecte oplossing voor zelfs de meest uitgebreide hoge resolutie muziekcollecties.

 

Ontworpen om het geluidsniveau van het geluidssysteem zo laag mogelijk te houden


Dual lineair vermogen en speciale afscherming voorkomen dat ruis wordt geleverd aan gevoelige DAC's voor de beste geluidsweergave.

 

Volledig assortiment digitale audio-uitgangen en poorten voor netwerkconnectiviteit


Ontworpen om te worden gecombineerd met hoogwaardige digitaal-naar-analoog-converters, is de Aurender N10 uitgerust met verschillende SPDIF-uitgangen (BNC, AES/EBU, coaxiaal, optisch) en een speciale USB Audio Class 2.0-uitgang. Voor netwerkconnectiviteit en bestandsoverdracht wordt de N10 geleverd met een Gigabyte Ethernet-poort en twee USB 2.0-gegevenspoorten.

 

Aurender-app boordevol handige functies voor volledig functionele controle


De Aurender Conductor App maakt van de iPad een veelzijdige gebruikersinterface voor Aurender Music Server/Players. Alle instellingen en functies van de Aurender Server/Music Player zijn gemakkelijk toegankelijk via het menu Instellingen, en de Aurender App wordt geleverd met uitgebreide functies om het beheren, bekijken en afspelen van muziekcollecties met hoge resolutie een fluitje van een cent te maken.

 

app ipad

 

Oven-Controlled Crystal Oscillator (OCXO) voor langdurige vermindering van jitter


OCXO's behoren tot de meest nauwkeurige en stabiele klokken die tegenwoordig worden gebruikt, en zijn orden van grootte nauwkeuriger en stabieler dan de veelgebruikte, gewone kristaloscillatoren die gewoonlijk in computers worden aangetroffen. Temperatuurveranderingen zorgen ervoor dat kristaloscillaties fluctueren, wat kan leiden tot jitter in het digitale audiosignaal. Bovendien zijn gewone kristallen veel minder stabiel en verliezen ze na verloop van tijd aan nauwkeurigheid. In OCXO-klokken is een zeer stabiele, hoogwaardige kristaloscillator ingesloten in een compartiment en op een constante temperatuur gehouden om jitter door temperatuurschommelingen te voorkomen.

 

Op FPGA gebaseerd volledig digitaal fasevergrendeld lussysteem


Een All Digital Phase-Locked Loop-systeem (ADPLL) met Field-Programmable Gate Arrays (FPGA) met OCXO-klokken nauwkeurig de digitale audiogegevensoverdracht en minimaliseert jitter tot onder verwaarloosbare niveaus.

 

Opslag op harde schijf van 4 TB met Solid-State Drive Cache voor afspelen


Twee interne harde schijven bieden 4 TB aan opslagruimte en een 240G solid-state schijf wordt gebruikt om muziek in de cache op te slaan om af te spelen. Als een geselecteerd nummer of album al in de cache op de SSD-schijf is opgeslagen, blijft de harde schijf in slaapstand. Dit minimaliseert slijtage van de harde schijf. Door nummers naar de solid-state drive te cachen om ze af te spelen, worden elektrische en akoestische ruis als gevolg van draaiende schijven, bewegende koppen en motoren ook volledig geëlimineerd.

 

schema

 

Speciale USB-audioklasse 2.0-uitgang met ultralage ruisstroomcircuits

De speciale USB Audio Class 2.0-uitgang is ontworpen om een ​​uitzonderlijk transparant audiosignaal te leveren zonder ruis en is afgeschermd tegen elektronische interferentie van buitenaf. Wanneer niet in gebruik, kan de stroom naar de USB-audio-uitgang worden uitgeschakeld, afhankelijk van de vereisten van de USB DAC.

 

Ondersteuning voor AMM en NAS (Network-Attached Storage)

Als je al een NAS-configuratie hebt, kan de Aurender N10 muziek afspelen die is opgeslagen op NAS-apparaten. AMM (Aurender Media Manager)-software is nu beschikbaar voor Mac (OS X 10.9 of hoger). Windows-versie zal later beschikbaar zijn. U kunt AMM-software uitvoeren op uw platform naar keuze, geef de locatie van uw inhoud op de NAS op, dan zal het automatisch de Aurender in uw lokale netwerk vinden en een gecombineerde muziekdatabase maken. Het is transparant voor de gebruiker, dus als je AMM eenmaal hebt uitgevoerd, kun je de muziek met alle metagegevens selecteren met behulp van de Aurender Conductor-app zonder dat je weet waar je muziekbestanden zich bevinden.

 

Technische ondersteuning op afstand via internet

Door een verzoek om ondersteuning op afstand via de Aurender-app te verzenden, kunnen technici snel problemen diagnosticeren en oplossen via internet.

 

Specificaties:

- Compatibele formaten DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE en andere Bit- en samplefrequenties, SPDIF: tot 24-bit, 192kHz (PCM); 1-bit, 2,8 MHz (DSD64 USB: Afhankelijk van de DAC-specificaties (PCM); 1-bits, 2,8 MHz (DSD64); 1-bit, 5,6 MHz (DSD128)
- Gebruikerssoftware Aurender Conductor iPad-app, Android-app (Lite-versie)
- Solid State-schijf 1 x 240 GB
- Harde schijven 4TB (2 x 2TB) 0f 8TB (2 x 4TB)
- SPDIF Clocking FPGA-gebaseerde All Digital Phase Locked Loop Audio Clock OCXO
- Digitale audio-uitgangen 1 coaxiaal, 1 optisch, 1 AES/EBU, 1 BNC, USB Audio Class 2.0
- Digitale I/O 1 Gigabit LAN, 2 x USB 2.0
- CPU-kaart Eigen Aurender-kaart​
- Hoofdgeheugen 4GB​
- Afwerking Zilver of Zwart​
- Afmetingen 430 mm x 83 mm x 353 mm, 16,93 inch x 3,27 inch x 13,9 inch
- Gewicht 12 kg ​26,4lb

 

n10 side

 

aurender N10 rear

n10 inside

 

 

Software:

 

IPAD APP: Aurender Conductor

 

app download appple store

 

ANDROID APP: Aurender Conductor

 

app download google play