AURENDER UT100

 

aurender A200 front 

UT100 Precision Asynchronous USB Audio 2.0 naar SPDIF (OPTICAL) converter

 

 

In een poging om de flexibiliteit van onze instapmodellen N100H en X100L te vergroten, heeft Aurender de UT100 ontwikkeld, een nauwkeurige asynchrone USB Audio 2.0 naar SPDIF (OPTICAL)-converter.

 

Dit accessoire voor onze meest betaalbare modellen is ontworpen voor klanten die deze Aurender-modellen met alleen een USB-uitgang moeten koppelen en aanpassen aan producten met een Toslink (optische) ingang. Toepassingen zijn onder meer wanneer een DAC geen USB Audio 2.0-ingang heeft of wanneer een DAC een speciaal stuurprogramma nodig heeft voor zijn USB Audio 2.0-ingang. Andere toepassingen voor de UT100 zijn onder meer het koppelen van Aurender aan het groeiende aantal draadloze luidsprekersystemen van bijvoorbeeld Dynaudio Xeo of de Devialet Phantom. Op maat gemaakte installatiecomponenten hebben vaak alleen een Toslink-interface, maar ook hoogwaardige persoonlijke audiosystemen, A/V-ontvangers en televisie-soundbars. Werkelijk overal waar een enkele optische ingang is, kan de UT100 worden gebruikt.

 

Specificaties:


​Precisie Asynchrone USB Audio 2.0 naar SPDIF (OPTICAL)-converter alleen voor gebruik met Aurender-muziekservers met USB-audio-uitgang.

1. Gebruik wanneer DAC geen USB Audio 2.0-ingang heeft
2. Gebruik wanneer DAC mogelijk een speciaal stuurprogramma nodig heeft voor USB Audio 2.0-invoer.

Aanbevolen gebruik is alleen met Aurender Music Servers! N100H / X100.

We leveren geen stuurprogramma's voor pc/Mac.
Bij gebruik met Aurender Music Servers zijn geen stuurprogramma's vereist.

 

UT100 2

 

UT100 3

 

UT100 4