AURENDER N150 (new)

 

N100 front

tidalqobuz sublimespotifyDSDinternet radioMQA binnenkort

 

N150 Netwerk Streamer with USB 2.0 output

 

 

 

Een slimme beslissing voor mensen die geobsedeerd zijn door een budget


De N150 vertegenwoordigt het instapmodel van Aurender's reeks muziekservers/streamers. Het levert uitzonderlijke audioprestaties en is het perfecte model om te kiezen als u bijvoorbeeld een upgrade uitvoert van een op een laptop gebaseerd audiosysteem. N150 is de nieuwste versie van de legendarische N100H en bevat verschillende upgrades en verbeteringen die hem naar een nieuw niveau van audioprestaties en functionaliteit brengen. Het hart van de N150 is de nieuw gespecificeerde low-power Intel dual-core CPU die een geluidsarme verwerking biedt voor de gewenste rustige achtergrond waar je muziek uit voortkomt. Ook de nieuwe 2X geïsoleerde Gigabit LAN-poort en de ultraschone Audio Class 2.0 USB-uitgang dragen bij aan een lagere ruiswerking. Bovendien is er een ingebouwde op supercondensator gebaseerde ononderbroken voeding (UPS) om de N150 veilig op te starten in geval van een abrupte stroomuitval. We hebben ook de opties voor interne opslag van muziekbibliotheken uitgebreid door een enkele voor de gebruiker toegankelijke HDD/SSD-lade te bieden voor het schijftype en de capaciteit van uw keuze. En als je 100% streamt, zijn harde schijven helemaal niet nodig!

 

N150 is een compact onderdeel dat alles bevat wat nodig is om hi-res muziek van Tidal, Qobuz, Spotify of internetradio te doorbladeren en te streamen met behulp van onze speciale applicatie, Aurender Conductor. Als u digitale bestanden aan de N150 wilt toevoegen, is er de mogelijkheid om een ​​enkele harde schijf van 2 TB of 4 TB of een SSD van 1 TB, 2 TB, 4 TB of 8 TB toe te voegen om de grootte van uw bestandsbibliotheek volledig aan te passen. En de N150 kan vrijwel elk bestandsformaat aan. Van zijn "schone" Audio Class 2.0 USB-uitvoerbestandsresoluties die worden ondersteund, zijn 32-bit / 384kHz, 1-bit, 2,8 MHz (DSD64); 1-bit, 5,6 MHz (DSD128), 11,2 MHz (DSD256) en DSD512. Bijgewerkt en verbeterd dankzij een geheel nieuwe dual-coreprocessor, geluidsarme lineaire voeding en meer systeemgeheugen zorgen voor een hogere getrouwheid van uw digitale bestanden en streams. Het prachtig bewerkte aluminium chassis heeft een 3,0-inch AMOLED-display dat de naam van het album en het nummer in een alfanumerieke uitlezing aangeeft.

 

Alle Aurender-muziekservers worden bestuurd door onze exclusieve app, Aurender Conductor, die wordt ondersteund op iPad, iPhone, Android-telefoon en tablets.

 

De N150 profiteert, net als alle Aurender-modellen, van een inclusief ontwerp, wat betekent dat alle benodigde technologie die nodig is voor het serveren van bestanden of het streamen van muziek in één audiocomponent is opgenomen. Deze aanpak biedt een hoge mate van stabiliteit, betrouwbaarheid en voorspelbaarheid van de werking, wat resulteert in een superieure geluidskwaliteit en gebruikerservaring.

 

schemaN150

 

Innovatieve technologie


De N150 digitale muziekspeler bevat technologie die is afgeleid van onze best-in-class modellen. De solid-state 240 GB MVMe-cachingdrive voor afspelen elimineert bijvoorbeeld latentie en het potentieel van drop-outs die vaak worden geassocieerd met het gebruik van IT-opslagapparaten zoals NAS en USB-drives voor het afspelen van muziek. En onze speciale high-performance Audio 2.0 USB digitale audio-uitgang is voorzien van ultra-low-noise stroomcircuits om een ​​zuivere digitale stream naar de aangesloten DAC te leveren. De N150 profiteert enorm van de 'trickle down'-technologie van onze veel duurdere modellen, waardoor ze allebei audioprestaties leveren die de prijs verloochenen. Met het unieke adaptieve opslagsysteem van Aurender kunt u bepalen hoeveel opslagruimte nodig is voor uw bestandsbibliotheek en welk type schijf de voorkeur heeft, HDD of SSD. Beide schijven zijn bij aankoop door de gebruiker geïnstalleerd, daarna of nooit als u 100% van de tijd streamt.

 

Gigabit Ethernet LAN-poort voor netwerkconnectiviteit


Voor netwerkconnectiviteit, streaming, upgrades en bestandsoverdracht heeft de N150 een Gigabit Ethernet-poort samen met twee USB 2.0-gegevenspoorten voor het kopiëren van bestanden van een USB HDD of USB-stick.

 

Inhoud kopiëren

 

Muziek in uw Aurender laden is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt tussen twee methoden kiezen, afhankelijk van waar uw digitale muziekbibliotheek zich momenteel bevindt: rechtstreeks vanaf een USB-opslagapparaat of via het netwerk vanaf een NAS.

 

De Aurender Conductor-app regelt je muziek

 

De Aurender Conductor-app verandert uw iPad, iPhone, Android-telefoon of -tablet in een zeer veelzijdige gebruikersinterface voor Aurender Music Servers, waardoor het beheren, bekijken, afspelen en streamen van muziekcollecties met hoge resolutie een fluitje van een cent wordt. Alle machtigingen, gedragingen en functies van de Aurender Music Server / Streamer zijn eenvoudig toegankelijk via het menu Instellingen van de Aurender Conductor App. Binnen Conductor zijn de lossless streamingdiensten Tidal en Qobuz ingebed (abonnement vereist). Spotify Connect en internetradio zijn ook beschikbaar als alternatieve muziekbronnen. Bij gebruik van een streamingdienst behandelt Aurender de streaminginhoud op dezelfde manier als bestanden die intern zijn opgeslagen (alleen Tidal en Qobuz), dus alle functies en bewerkingen zijn hetzelfde voor beide bibliotheken. Het is zelfs eenvoudig om streaming-inhoud te combineren in uw bibliotheek met bestanden, waardoor alle inhoud op één en dezelfde lijkt.

 

MQA binnenkort

 MQA Core Decoder (optionele in-app aankoop)

 

Aurender's MQA Core Decoder-upgrade maakt het mogelijk om eerst MQA-bestanden af ​​te spelen via een niet-MQA-gecertificeerde DAC tot 88,2 kHz of 96 kHz. De Core Decoder kan ook de eerste ontvouwing leveren aan MQA-gecertificeerde DAC's die dit nodig hebben, zodat de DAC de uiteindelijke weergave kan uitvoeren.

 

Ondersteuning voor USB HD en NAS (Network-Attached Storage)

 

De beste prestaties treden op wanneer muziek wordt opgeslagen op de interne opslag van de Aurender. Het Aurender-platform is echter ook in staat om content die is opgeslagen op een NAS of externe USB-harde schijf naadloos te integreren met behulp van AMM (Aurender Media Manager).

 

Netwerkstreaming met Solid-State Drive (SSD) Caching Afspelen

 

Nadat een nummer of album is geselecteerd in de Aurender Conductor-app, wordt die specifieke muziek vanaf de interne HDD in de cache van de 240 GB SSD opgeslagen en wordt de N150 vervolgens rechtstreeks vanaf de SSD afgespeeld. Dit minimaliseert slijtage van het geïnstalleerde opslagstation, omdat het opslagstation na het laden naar het cachestation inactief wordt. Bovendien elimineert het, door nummers naar de SDD te cachen voor afspelen, elke verslechtering van de geluidskwaliteit en zelfs uitval als gevolg van een niet-optimale netwerkverbinding van bijvoorbeeld een NAS-schijf.

 

Toegewijde USB Audio Class 2.0-uitgang met ruisvrij stroomcircuit

 

Onze speciale USB Audio Class 2.0-uitgang is ontworpen om een ​​uitzonderlijk transparant audiosignaal te leveren, vrij van ruis en afgeschermd van elektrische of RFI-interferentie van buitenaf.

 

Lineaire voeding


Een volledig lineaire voeding levert schone en stabiele stroom aan de CPU en het audio-uitgangscircuit. Lineaire benodigdheden staan ​​bekend om hun vermogen om een ​​breed dynamisch bereik te leveren, een diepe en krachtige lage frequentierespons en een breed en diep geluidsbeeld.

Technische ondersteuning op afstand via internet
In het onwaarschijnlijke geval dat u technische ondersteuning nodig heeft, kunt u dit rechtstreeks vanuit de Aurender Conductor-app doen. Door een verzoek om ondersteuning op afstand vanuit onze app te verzenden, kunnen technici snel een diagnose stellen en problemen oplossen via internet, mochten ze zich ooit voordoen.

 

MQA binnenkort (Master Quality Authenticated)

 

MQA is een bekroonde Britse technologie die het geluid van de studio levert. Het master-MQA-bestand is volledig geverifieerd en is klein genoeg om te streamen, terwijl het ook achterwaarts compatibel is, zodat je MQA-muziek op elk apparaat kunt afspelen. MQA-technologie is in licentie gegeven door labels, muziekservices en hardwarefabrikanten over de hele wereld. De Aurender A100 bevat volledige MQA-decodertechnologie, waarmee u MQA-audiobestanden en -streams kunt afspelen, waardoor de hoogst mogelijke geluidskwaliteit van de originele masteropname wordt geleverd. Deze methode van decoderen levert de hoogst mogelijke geluidskwaliteit van MQA. De Aurender Conductor-app geeft aan dat "MQA"- of "MQA Studio"-inhoud wordt afgespeeld. Een groene of blauwe stip naast het MQA-logo geeft aan dat het apparaat een MQA-stream of -bestand aan het decoderen en afspelen is, en geeft de herkomst aan om ervoor te zorgen dat het geluid identiek is aan dat van het bronmateriaal. De blauwe stip geeft aan dat er een MQA Studio-bestand wordt afgespeeld dat in de studio is goedgekeurd door de artiest/producent of is geverifieerd door de eigenaar van het auteursrecht. Het voorpaneel van de A100 maakt ook gebruik van tekstindicatoren om MQA-weergave en de respectieve bemonsteringsfrequentie van het bestand of de stream die wordt afgespeeld weer te geven. 'MQA' of 'MQA Studio' geeft aan dat het apparaat een MQA-stream of -bestand aan het decoderen en afspelen is, en geeft de herkomst aan om ervoor te zorgen dat het geluid identiek is aan dat van het bronmateriaal. ''MQA Studio'' geeft aan dat er een MQA Studio-bestand wordt afgespeeld dat in de studio is goedgekeurd door de artiest/producent of is geverifieerd door de eigenaar van het auteursrecht.

 

Specificaties:


- Display op het voorpaneel: 3,0-inch AMOLED
- CPU: Intel Low Power Dual-Core
- Systeemgeheugen: 8 GB
- SSD voor systeem en cache: 240 GB NVMe
- Opslag (optioneel door gebruiker geïnstalleerd): 2,5” HDD of SSD x 1 (max. 15 mm hoogte)
- I/O-poorten: 2 x USB 3.0 (achterzijde)
- Masterklok: OSC
- Digitale audio-uitgangen:
          32-bit / 384kHz
          1-bit, 2,8 MHz (DSD64)
          1-bits, 5,6 MHz (DSD128)
        11.2MHz (DSD256)
        22,4 MHz (DSD512)
- Compatibele formaten: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE
- MQA Core Decoder: Ja, (optionele in-app aankoop)
- Gigabit Ethernet: dubbel geïsoleerd x 1
- Voeding: volledig lineair (35W x 2)
- UPS: Ja (op basis van supercondensator)
- Besturingssoftware: Aurender Conductor voor iPad, Android-telefoon / tablet
- Materiaal: gefreesd aluminium chassis
- Afmetingen: 215 x 63 x 355 mm.
- Gewicht: 5,3 kg
- Stroomverbruik: afspelen (12W), piek (32W), stand-by (5,1W)

 

aurender n100

 

Software:

 

IPAD APP: Aurender Conductor

 

app download appple store

 

ANDROID APP: Aurender Conductor

 

app download google play