download

 

Shunyata Research is een Amerikaanse fabrikant van bekabeling en netspanningsprodukten. Het bedrijf is gesticht door Caelin Gabriel, voorheen werkzaam bij de NSA als ontwikkelaar van ultra-laag-niveau signaal detectiesystemen en hij heeft mede aan de wieg gestaan van de huidige 10/100mBit en Gigabit LAN systemen en protocollen. Shunyata ( de naam is overigens afkomstig uit het boeddhisme en betekent zoveel als ‘leegte’ of ‘nietsheid’) heeft daarmee een unieke wetenschappelijke basis op het gebied van signaal isolatie en stroom levering.

De eigen(wijze) benadering van het concept ‘schoon signaal’ is in alle geledingen van de Shunyata productlijn te zien: van de unieke weefmethode van de netkabels (de gepatenteerde Helix geometry) en de ontwikkeling van unieke hoogfrequent eliminerende materialen (eveneens gepatenteerd) tot en met de productie van hun eigen ultrapure koper. Er gaat veel ‘voodoo en snake-oil ’ rond in de huidige audio-wereld. Shunyata laat overtuigend zien en horen dat objectieve wetenschap, vakmanschap in productie en muzikaliteit een naadloze eenheid kunnen vormen. Als er ergens kritisch wordt gekeken naar dergelijke producten is het wel in de professionele wereld.

Waarom zou men immers geld investeren in ‘Hi-End’. Des te meer overtuigend dat onder andere Skywalker Sound, Sony Classical, De Wiener Philharmoniker, Doug Sax, James Guthrie, Peter McGrath, David Gilmour en Rick Rubin (to name but a few) allen uitgebreid vertrouwen op Shunyata voor hun stroomverzorging.

 

Lichtnet reiniging: Performance Serie


juli 03, 2024

Hydra Alpha Delta D6

in Performance_Serie

by Super User

Hydra Delta D6 Power Distribution Center   De Hydra Delta D6 stroomverdeler levert overtuigend bewijs…
juli 03, 2024

Gemini Model 7

in Performance_Serie

by Super User

Gemini Model 7 Stroomverdeler en chassis-aardingssysteem   Dynamische transiënte stroomleveringDTCD™-analyse is een techniek die onmiddellijke stroom…
juli 03, 2024

Gemini model 4

in Performance_Serie

by Super User

Gemini Model 4 Stroomverdeler en chassis-aardingssysteem     Dubbele functie en hoge prestaties Het GEMINI Model-4…
juli 03, 2024

Hydra Alpha A12

in Performance_Serie

by Super User

Hydra Alpha A12 Stroomverdeelcentrum     De Hydra Alpha A12, onderdeel van onze Performance Line van…
juli 03, 2024

Eiger 6000/T

in Performance_Serie

by Super User

Eiger 6000/T Power Conditioner 6 stopcontacten   INNOVATIE & UITGEBREID ASSORTIMENTDe Everest power conditioner van…

 

 

Lichtnet reiniging: Reference Serie


juli 03, 2024

Typhon T2

in Reference Serie

by Super User

Typhon T2- vermogensconditioner   TRANSFORMATIEVE HOOGSTROOMPRESTATIES   Twee-uitgangen Hoogstroom Tour De ForceDe Typhon T2 met…