Hydra Delta D6 Power Distribution Center

 

De Hydra Delta D6 stroomverdeler levert overtuigend bewijs van Shunyata Research's toewijding om state-of-the-art prestaties te leveren tegen een betaalbare prijs. De D6 neemt terecht een plaats in onze Performance Line van stroomverdelers in. Voor het eerst heeft Shunyata Research zijn beste, meest exclusieve technologieën verwerkt in een pakket dat zo betaalbaar is geprijsd dat het waarde ver boven zijn prijs zal herdefiniëren. De ongehoorde combinatie van meetbare ruisonderdrukking, gepatenteerde wetenschap, exclusieve onderdelen en beperkte levenslange garantie van de Hydra Delta D6 zal onmogelijk te vinden zijn buiten de nauwkeurig handgemaakte lijn van referentiestroomverdelers van Shunyata Research.

 

Getrouw aan de vorm, heeft Shunyata Research geen tijd verspild met het toepassen van zijn beste gepatenteerde technologieën en prestatiekenmerken - voorheen alleen beschikbaar in Hydra Triton v2 en Hydra Denali modellen - in het betaalbare Hydra Delta D6 stopcontactmodel. Naast het bieden van voldoende stopcontacten om elk complex systeem van stroom te voorzien, levert de Hydra Delta D6 een verbluffende > 40dB @ 1mHz. De prestaties van deze unit vormen volgens elke standaard een nieuwe maatstaf voor prestaties op en ver boven de verkoopprijs. De Hydra Delta D6 levert al deze prestaties samen met Shunyata Research's kenmerkende DTCD® (Dynamic Transient Current Delivery) technologie, waardoor deze kan worden gecombineerd met een onbeperkte verscheidenheid aan elektronica, waaronder hoogstroomversterkers, projectoren, digitale front-ends en complete systemen. De Hydra Delta D6-uitgangen worden ondersteund door Shunyata's eigen kabelhoudersysteem voor ultieme grip en beschermde verbinding. De unit is uitgerust met Shunyata Research's beste Trident-Defense-beschermingssysteem, ondersteund door een compromisloze beperkte levenslange overdraagbare garantie. Hoogwaardige interne aardingsisolatie, roestvrijstalen voeten en trillingsisolatie zijn allemaal standaard op een unit die is ontworpen om de verwachtingen voor prestaties en waarde te verhogen.

 

Toepassingen
De Hydra Delta D6 heeft zes stopcontacten. De unit kent geen beperkingen met DTCD® (instantaneous current) en is beoordeeld op een volledige 20A (16A op EU-model). Alle stopcontacten zijn extreem hoge stroomsterktes aankan. De Hydra Delta D6 levert referentie-kaliber prestaties voor alle systemen, of het nu voornamelijk film, muziek, geluid of opname is. Het verhogen van de lat voor prestaties, waarde en klanttevredenheid is al 20 jaar de drijvende kracht achter het ontwerp van de producten van Shunyata Research. De Hydra Delta D6 is de belichaming van Shunyata Research's enorme vooruitgang in de richting van die idealen.

 

DTCD® ONTWORPEN (Dynamic Transient Current Delivery)
De Hydra Delta D6 is ontworpen met behulp van Shunyata Research's DTCD® analyzer. DTCD® Analysis meet de instantane stroom door extreem lage impedantie elektrische geleiders en contacten. Shunyata Research gebruikt het om het ontwerp en de prestaties van onze power conditioners en stroomkabels te optimaliseren.

 

CCI™ RUISONDERDRUKKING
Traditionele power conditioners zijn ontworpen om binnenkomend geluid van buitenaf te blokkeren, maar ze pakken het geluid dat door de elektronische componenten zelf wordt gegenereerd niet aan. In feite reflecteren de meeste conditioners geluid terug naar andere componenten die op de power conditioner zijn aangesloten. CCI™ (Component-to-Component Interference) is een van de belangrijkste maar vaak over het hoofd geziene aspecten van de prestaties van het elektriciteitsnet. Het CCI™-filter van Shunyata bestaat uit een gepatenteerd meertrapsfilter dat elektrische ruis en door de voeding gegenereerde interferentie vermindert.

 

NIC™ RUISONDERDRUKKING
De NIC™ (Noise Isolation Chamber) is een gepatenteerde technologie die hoogfrequente stroomlijnruis vermindert. NIC's™ gebruiken ferro-elektrische stoffen die daadwerkelijk hoogfrequente ruis absorberen. Hierdoor kan de Hydra Delta D6-stroomverdeler ruis verminderen zonder de negatieve interacties die gepaard gaan met conventionele power conditioner-ontwerpen.
[ US Patent: 8,658,892 ]

 

GP-NR RUISONDERDRUKKING
Als het gaat om het verminderen van ruis, richten technici zich voornamelijk op de AC-elektrische lijnen, met weinig tot geen aandacht voor de aardlijnen. De binnenkomende aardlijn en het interne grondvlak van de power conditioner kunnen in feite als antennes fungeren, waardoor elektrische ruis wordt aangetrokken die de werking van de aangesloten componenten kan verstoren. Ground Plane Noise Reduction is een gepatenteerde technologie die is ontwikkeld door Shunyata Research om de interferentie die door dit fenomeen wordt veroorzaakt aanzienlijk te verminderen, waardoor een zuiverdere audio-ervaring wordt geboden.

 

HOGE STROOMVERMOGEN
De Hydra Delta D6 is beoordeeld op een volledige 20 Ampère continue stroom (16 Ampère op het EU-model), wat zorgt voor een onbelemmerde stroomtoevoer naar complexe entertainmentsystemen, inclusief die met krachtige versterkers. Geavanceerde elektromagnetische onderbrekers in aanvulling op massieve bus- en 8-gauge ArNi®-geleiders zorgen voor een uitzonderlijk dynamisch contrast en basimpact.

 

HYDRAULISCHE ELEKTROMAGNETISCHE ONDERBREKER
Veelvoorkomende power conditioners gebruiken zekeringen of thermische onderbrekers voor overstroombeveiliging. Bij zware belasting kunnen ze spanningsdalingen, verhoogde contactimpedantie, thermische ruis, overmatige warmteontwikkeling en stroombeperkende effecten veroorzaken. De Hydra Delta D6 maakt gebruik van een geavanceerdere oplossing, een hydraulische elektromagnetische schakelaar, die werkt tot aan de maximale stroomsterkte zonder de beperkingen van zekeringen of thermische schakelaars.

 

HOOGWAARDIGE STOPCONTACTEN
De Amerikaanse en Aziatische model Hydra Delta D6 stroomverdelers omvatten Hubbell-stopcontacten die een drievoudig-veegcontactsysteem gebruiken en brede contactoppervlakken hebben om een ​​stekker van drie verschillende kanten vast te pakken, wat zorgt voor superieure elektrische integriteit. Hubbell-stopcontacten hebben een massief messing achterband die zorgt voor een betrouwbare aardverbinding die ruis en brom kan verminderen. Het Europese model Hydra Delta D6 omvat Europese netstopcontacten met legeringcontacten die zijn ontworpen om geleiders met een grote maat te accepteren.

 

ArNi®-GELEIDERS
Shunyata Research heeft een eigen lijn ArNi® geleiders ontwikkeld. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd OFE C10100 (gecertificeerd ASTM F68) koper. De draadstrengen zijn gerangschikt in een unieke holle buis VTX™ geometrie die huideffecten vermindert. ArNi® geleiders worden behandeld met Shunyata Research's exclusieve Kinetic Phase Inversion Process (KPIP™) gedurende een periode van 8 dagen.

 

VIBRATIEBEHEER
Mechanische trillingen kunnen zeer destructief zijn voor de systeemprestaties. De Hydra Delta D6 is vanaf het begin ontworpen om geavanceerde vormen van trillingscontrole te bevatten die het herstel van subtiele muzikale details en nuances verbeteren. Alle chassispanelen en interne structuren zijn behandeld met trillingsdempende materialen. De stopcontacten zijn geïsoleerd van het chassis met trillingsdempende pakkingen die trillingen verminderen die door de AC-kabels worden geleid. Alle interne modules, filters en elektronica zijn ingekapseld in een trillingsabsorberende verbinding.

 

KPIP™ “BLACKBIRD” PROCESSOR
Elke Hydra Delta D6 wordt behandeld met Shunyata Research's gepatenteerde Kinetic Phase Inversion Process (KPIP™). De KPIP™ verkort de inbrandtijd aanzienlijk en verbetert de sonische prestaties aanzienlijk.

 

CRYOGENE BEHANDELING
Veel van de elektrische componenten in de Hydra Delta D6 worden behandeld in Shunyata Research's eigen geavanceerde computergestuurde cryogene laboratorium. Verdere cryogene behandeling van het apparaat wordt ten zeerste afgeraden en zal uw garantie ongeldig maken.

 

TRILLINGSDEMPENDE VOET
De Hydra Delta D6 wordt standaard geleverd met Shunyata Research's trillingsdempende voetstukken. Stroomverdelers reageren zeer vergelijkbaar met versterkers in relatie tot trillingen op de vloer. De voetstukken van Shunyata Research zijn speciaal ontworpen om trillingen van het ondersteunende platform te verminderen. De voetstukken kunnen optioneel worden geüpgraded naar SSF-38 roestvrijstalen voetstukken. Na onderzoek naar verschillende vormen van energieafvoermethoden ontwikkelde Shunyata Research de SSF-38. Deze biedt de prestatiekenmerken van een dure aftermarket-isolator, maar dan voor een fractie van de kosten.

 

Specificaties

 

MAXIMALE SPANNING
- 90-125 VAC rms ongereguleerd (VS)
- 220-240 VAC rms ongereguleerd (EU, AZIË) INGANGSSTROOMWAARDEN
- Maximale continue stroom VS/Azië: 20A
- Maximale continue stroom Europa: 16A

 

UITGANGSSTROOMWAARDEN
- Maximale stroom VS/Azië/uitgang: 15A
- Maximale stroom Europa/aansluiting: 16A TRANSIËNTENONDERDRUKKING
- Maximale transiëntenbeveiliging: 40.000 A @ 8/50 μs

 

OVERSTROOMBEVEILIGING
- Hydraulische elektromagnetische onderbreker RUISONDERDRUKKING
- Ingang naar uitgang (100 kHz - 30 MHz): > 40 dB reductie
- Uitgang naar uitgang (100 kHz - 30 MHz): > 50 dB reductie

 

UITGANGEN & CONNECTOREN
- Ingang: IEC C19R - VS stopcontacten: 6 NEMA 5-20R
- AS-stopcontacten: 6 NEMA 5-20R
- EU-stopcontacten: 6 CEE 7/3 BEDRADINGSSYSTEEM
- 8 gauge ArNi® VTX Buss-systeem
- 10 gauge ArNi® VTX-stopcontactbedrading
- Nominale waarden: 600 V 105 ° C

 

TRILLINGSCONTROLE
- Trillingsdempende panelen (intern)
- AC-stopcontactdempende pakkingen
- Shunyata Isolation Footer (standaard)
- Shunyata Isolation SSF-38 Footer (optioneel) CONSTRUCTIE
- Volledig aluminium chassis
- Geanodiseerde, geborstelde aluminium frontplaat

 

AFMETINGEN
- Breedte: 17 inch (43,2 cm)
- Diepte: 9 inch (22,9 cm)
- Hoogte: 4,6 inch (11,7 cm)
- Gewicht: 9,5 lbs (4,31 kg)

 

Hydra Delta 6 front2

 

Hydra Delta 6 rear