Hydra Alpha A12 Stroomverdeelcentrum

 

 

De Hydra Alpha A12, onderdeel van onze Performance Line van stroomverdelers, levert een legitiem wonder van designinnovatie door de meest exclusieve technologieën van Shunyata Research te integreren in een productplatform dat zo betaalbaar en prachtig vormgegeven is dat het onmiskenbaar is in zijn prijscategorie. Met twaalf stopcontacten is de Hydra Alpha A12 groot genoeg om hele systemen van stroom te voorzien, maar toch betaalbaar genoeg om in bijna elk budget of elke toepassing te passen. Uitgerust met dezelfde gepatenteerde wetenschap, aangepaste onderdelen en objectieve ruisonderdrukking die de Triton v2 en Hydra Denali modellen beroemd maakten, levert de Hydra Alpha A12 deze technologie in een verbluffend, maar betaalbaar pakket. Gebaseerd op objectieve prestaties en handgemaakte kwaliteit, is de Hydra Alpha A12 voorbestemd om een ​​van de meest iconische producten van Shunyata Research te worden. Getrouw aan de vorm, heeft Shunyata Research geen tijd verspild met het toepassen van zijn beste gepatenteerde technologieën en prestatiekenmerken - voorheen alleen beschikbaar in de Hydra Triton v2 en Hydra Denali modellen - in het betaalbare Hydra Alpha A12 model. Naast het bieden van voldoende stopcontacten om elk complex systeem van stroom te voorzien, levert dit Hydra-model een verbluffende > 60 dB @ 1 MHz ruisonderdrukking verdeeld over 6 onafhankelijke zones. Volgens elke standaard vertegenwoordigt de prestatie van het apparaat een nieuwe maatstaf voor prestaties op en ver boven de verkoopprijs. De Hydra Alpha A12 levert al deze prestaties samen met Shunyata Research's kenmerkende DTCD® (Dynamic Transient Current Delivery) technologie, waardoor het apparaat kan worden gekoppeld aan een onbeperkte verscheidenheid aan elektronica, waaronder hoogstroomversterkers, projectoren, digitale front-ends en complete systemen. De stopcontacten van het Hydra Alpha A12-model worden ondersteund door Shunyata's eigen kabelhoudersysteem voor ultieme grip en beschermde verbinding. Het apparaat is uitgerust met Shunyata Research's beste Trident-Defense-beschermingssysteem - ondersteund door een compromisloze beperkte levenslange overdraagbare garantie. Hoogwaardige interne aardingsisolatie, roestvrijstalen voeten en trillingsisolatie zijn allemaal standaard op een apparaat dat is ontworpen om de verwachtingen voor prestaties en waarde te verhogen.

 

Toepassingen
De Hydra Alpha A12 heeft twaalf stopcontacten. De unit kent geen beperkingen met DTCD® (instantaneous current) en is beoordeeld op een volledige 20A (16A op het EU-model). Alle stopcontacten zijn extreem hoge stroomsterktes aankan. Wij raden aan om elektronica per zone te isoleren; hoge stroomsterkte in de ene zone, digitaal in de andere en analoog in nog een andere. De Hydra Alpha A12 levert referentie-kaliber prestaties voor alle systemen, of het nu voornamelijk film, muziek, geluid of opname betreft. Het verhogen van de lat voor prestaties, waarde en klanttevredenheid is al 20 jaar de drijvende kracht achter het ontwerp van de producten van Shunyata Research. De Hydra Alpha A12 is de belichaming van de enorme vooruitgang van Shunyata Research richting die idealen.

 

DTCD® ONTWORPEN (Dynamic Transient Current Delivery)
De Hydra Alpha A12 is ontworpen met behulp van de DTCD®-analysator van Shunyata Research. DTCD®-analyse meet de momentane stroom door extreem lage impedantie elektrische geleiders en contacten. Shunyata Research gebruikt het om het ontwerp en de prestaties van onze power conditioners en stroomkabels te optimaliseren.

 

CCI™ RUISREDUCTIE
Traditionele power conditioners zijn ontworpen om binnenkomend geluid van buitenaf te blokkeren, maar pakken niet het geluid aan dat door de elektronische componenten zelf wordt gegenereerd. In feite reflecteren de meeste conditioners geluid terug naar andere componenten die op de power conditioner zijn aangesloten. CCI™ (Component-to-Component Interference) is een van de belangrijkste maar vaak over het hoofd geziene aspecten van de prestaties van het elektriciteitsnet. Het CCI™-filter van Shunyata bestaat uit een gepatenteerd meertrapsfilter dat elektrische ruis en door de voeding gegenereerde interferentie vermindert.

 

NIC™ RUISREDUCTIE
De NIC™ (Noise Isolation Chamber) is een gepatenteerde technologie die hoogfrequente stroomlijnruis vermindert. NIC's™ gebruiken ferro-elektrische stoffen die daadwerkelijk hoogfrequente ruis absorberen. Hierdoor kan de Hydra Alpha A12-stroomverdeler ruis verminderen zonder de negatieve interacties die gepaard gaan met conventionele power conditioner-ontwerpen.
[ US Patent: 8,658,892 ]

 

GP-NR RUISONDERDRUKKING
Als het gaat om het verminderen van ruis, richten technici zich voornamelijk op de AC-elektrische lijnen, met weinig aandacht voor de grondlijnen. De binnenkomende grondlijn en het interne power conditioner grondvlak kunnen in feite als antennes fungeren, die elektrische ruis aantrekken die de werking van de aangesloten componenten kan verstoren. Ground Plane Noise Reduction is een gepatenteerde technologie die is ontwikkeld door Shunyata Research om de interferentie die door dit fenomeen wordt veroorzaakt aanzienlijk te verminderen, waardoor een zuiverdere audio-ervaring wordt geboden.

 

ISOLATIEZONES
De Hydra Alpha A12 heeft zes isolatiezones. De Hydra Alpha A12 (VS, AS, EU) is zodanig geconfigureerd dat elke duplex afzonderlijk is geïsoleerd. Het Hydra Alpha A10 UK-model heeft ook zes isolatiezones, met vier geïsoleerde duplexen en twee afzonderlijk geïsoleerde stopcontacten. Dit ontwerpprincipe zorgt voor een hoog niveau van ruisisolatie en levert tegelijkertijd uitzonderlijke audio- en videoprestaties.

 

HOGE STROOMVERMOGEN
De Hydra Alpha A12 heeft een nominale continue stroom van 20 ampère (16 ampère op het EU-model), wat zorgt voor een onbelemmerde stroomtoevoer naar complexe entertainmentsystemen, inclusief die met krachtige versterkers. Geavanceerde elektromagnetische onderbrekers in aanvulling op massieve buss en 8-gauge ArNi® geleiders zorgen voor een uitzonderlijk dynamisch contrast en basimpact.

 

HYDRAULISCHE ELEKTROMAGNETISCHE ONDERBREKER
Veelvoorkomende spanningsregelaars gebruiken zekeringen of thermische onderbrekers voor overstroombeveiliging. Bij zware belasting kunnen ze spanningsdalingen, verhoogde contactimpedantie, thermische ruis, overmatige warmteontwikkeling en stroombeperkende effecten veroorzaken. De Hydra Alpha A12 gebruikt een geavanceerdere oplossing, een hydraulische elektromagnetische onderbreker, die werkt tot aan de maximale stroomsterkte zonder de beperkingen van zekeringen of thermische onderbrekers.

 

HOOGWAARDIGE STOPCONTACTEN
De Amerikaanse en Aziatische model Hydra Alpha A12 power conditioners omvatten Hubbell-stopcontacten die een triple-wipe contactsysteem gebruiken en brede contactoppervlakken hebben om een ​​stekker aan drie verschillende kanten vast te pakken, wat zorgt voor superieure elektrische integriteit. Hubbell-stopcontacten hebben een massief messing achterband die zorgt voor een betrouwbare aardverbinding die ruis en brom kan verminderen. De Hydra Alpha A12 EU en Hydra Alpha A10 UK maken gebruik van stopcontacten met koperlegeringcontacten die zijn ontworpen voor het accepteren van geleiders met een grote maat.

 

ArNi®-GELEIDERS
Shunyata Research heeft een eigen lijn ArNi®-geleiders ontwikkeld. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd OFE C10100 (gecertificeerd ASTM F68) koper. De draadstrengen zijn gerangschikt in een unieke holle buis VTX™-geometrie die huideffecten vermindert. ArNi®-geleiders worden behandeld met Shunyata Research's exclusieve Kinetic Phase Inversion Process (KPIP™) gedurende een periode van 8 dagen.

 

TRILLINGSBEHEER
Mechanische trillingen kunnen zeer destructief zijn voor de systeemprestaties. De Hydra Alpha A12 is vanaf het begin ontworpen om geavanceerde vormen van trillingscontrole te bevatten die het herstel van subtiele muzikale details en nuances verbeteren. Alle chassispanelen en interne structuren zijn behandeld met trillingsdempende materialen. De stopcontacten zijn afzonderlijk geïsoleerd van het chassis met trillingsdempende pakkingen die trillingen verminderen die via de AC-kabels worden geleid. Alle interne modules, filters en elektronica zijn ingekapseld in een trillingsabsorberende verbinding.

 

KPIP™ "BLACKBIRD"-PROCESSOR
Elke Hydra Alpha A12 is behandeld met Shunyata Research's gepatenteerde Kinetic Phase Inversion Process (KPIP™). De KPIP™ verkort de inbrandtijd aanzienlijk en verbetert de sonische prestaties aanzienlijk.

 

CRYOGENE BEHANDELING
Veel van de elektrische componenten in de Hydra Alpha A12 worden behandeld in Shunyata Research's eigen geavanceerde computergestuurde cryogene laboratorium. Verdere cryogene behandeling van het apparaat wordt ten zeerste afgeraden en maakt uw garantie ongeldig.

 

TRILLINGSDEMPENDE VOET
De Hydra Alpha A12 wordt standaard geleverd met de trillingsdempende voetstukken van Shunyata Research. Stroomverdelers reageren heel vergelijkbaar met versterkers op trillingen van de vloer. De voetstukken van Shunyata Research zijn speciaal ontworpen om trillingen van het ondersteunende platform te verminderen. De voetstukken kunnen optioneel worden geüpgraded naar SSF-50 roestvrijstalen voetstukken. Na onderzoek naar meerdere vormen van energiedissipatiemethoden, ontwikkelde Shunyata Research de SSF-50 om de prestatiekenmerken van een dure aftermarket-isolator te bieden, maar dan voor een fractie van de kosten.

 

Specificaties

 

MAXIMALE SPANNING
- 90-125 VAC rms ongereguleerd (VS)
- 220-240 VAC rms ongereguleerd (EU, AZIË) INGANGSSTROOMWAARDEN
- Maximale continue stroom VS/Azië: 20A
- Maximale continue stroom Europa: 16A

 

UITGANGSSTROOMWAARDEN
- VS/Azië max. stroom/stopcontact: 15A
- Euro max. stroom/stopcontact: 16A

 

TRANSIËNTENONDERDRUKKING
- Maximale transiëntenbeveiliging: 40.000 A @ 8/50 μs

 

OVERSTROOMBEVEILIGING
- Hydraulische elektromagnetische schakelaar

 

RUISONDERDRUKKING
- Ingang naar uitgang (100 kHz - 30 MHz): > 50 dB reductie
- Zone naar zone (100 kHz - 30 MHz): > 60 dB reductie

 

STOPCONTACTEN & CONNECTOREN
- Isolatiezones: 6 zones
- Inlaat: IEC C19R - Amerikaanse stopcontacten: 12 NEMA 5-20R
- AS-stopcontacten: 12 NEMA 5-20R
- EU-stopcontacten: 12 CEE 7/3 BEDRADINGSSYSTEEM
- 8 gauge ArNi® VTX Buss-systeem
- 10 gauge ArNi® VTX-stopcontactbedrading
- Nominale waarden: 600 VAC 105 °C

 

TRILLINGSBEHEERSING
- Trillingsdempende panelen (intern)
- AC-stopcontact dempende pakkingen
- Shunyata Isolation Footer (standaard)
- Shunyata Isolation SSF-50 Footer (optioneel) CONSTRUCTIE
- Volledig aluminium chassis
- Geanodiseerde, geborstelde aluminium frontplaat

 

AFMETINGEN
- Breedte: 17 inch (43,2 cm)
- Diepte: 11,5 inch (29,2 cm)
- Hoogte: 6,3 inch (16 cm)
- Gewicht: 19,5 lbs (8,85 kg)

 

Shunyata Alpha A12 rear