Cocktail Audio HA500H

 

Hoogwaardige hybride hoofdtelefoonversterker, DAC, voorversterker, en asynchrone USB DAC voor audiofielen

 

Voel niet alleen mooi en warm geluid geleverd door Vaccum Tubes, maar ook transparant en dynamisch geluid gecreëerd door Solid State-elektronica.
Natuurlijke en prachtige geluidsweergave van de HA500H zal muziekliefhebbers en audiofielen fascineren Voorversterker en asynchrone USB DAC voor audiofielen

 

 

sub01 12 pro01

 

 

 

sub01 12 pro02  sub01 12 pro03  sub01 12 pro04

 

 

 

 

sub01 12 pro09

 

sub01 12 pro22 back

 

De HA500H is een premium hybride hoofdtelefoonversterker, DAC, voorversterker en asynchrone USB DAC voor audiofielen. Hij is uitgerust met twee (2) ECC82-vacuümbuizen en een solid-state OP-versterker, die zal werken als voorversterker voor het hoofdtelefoongedeelte, en zal werken als out-stage voor het pre-out-gedeelte, terwijl solid-state transistors zijn ingebouwd op vermogen versterkertrap voor hoofdtelefoonsectie. U kunt er dus een uit Tube en OP Amp selecteren op basis van het karakter van de muziek, uw gevoelens en stemming.

Alle muziek heeft zijn eigen karakter. Sommige muziek moet helder en dynamisch worden weergegeven, andere zullen beter zijn als ze warm en soepel worden gespeeld. De HA500H zal het beste apparaat zijn waarmee je verschillende sonische handtekeningen kunt kiezen bij het reproduceren van muziek op basis van je gevoelens en muziekkarakter.
De HA500H biedt een impedantieselector (Hoog/Laag) waarmee u een van de hoge of lage impedantie kunt kiezen, die beter bij uw hoofdtelefoon past.

Uitgerust met twee (2) Sabre³² ES9018K2M DAC's (één DAC per kanaal), extra multicore-microcontroller voor hoogwaardige USB-audio-DAC, volledig geïsoleerd circuitontwerp voor analoge en digitale sectie met aangepaste SMPS en ringkerntransformator en hoogwaardige aluminium behuizing die nauwkeurig is vervaardigd door CNC machine met een prachtige glasschuurafwerking, de HA500H wordt een referentieniveau hybride hoofdtelefoonversterker, DAC, voorversterker en asynchrone USB DAC voor audiofielen