NIEUWE BAANBREKENDE TECHNOLOGIE


Alle kabels in de vorige D-TC-serie zijn vervangen door D·TC2-upgradekabels.


Eigenlijk zijn de ontwerpen en technologie meer een verkleinde versie van de D·TC Supreme-serie dan een upgrade van de vorige kabels. De Speakz D-TC2 moet worden aangedreven door een PowerBox van de nieuwste generatie voor de beste prestaties. De luidsprekerkabel kan de stroom ook doorgeven om de Børresen 05's of de nieuwe D·TC2 Jumperz van stroom te voorzien. Alle D·TC2-interconnects moeten worden aangesloten op een PowerBox. Omdat de Mainz D·TC2 zelf stroom draagt, heeft hij geen externe voeding nodig voor de actieve delen.

De Ansuz D-TC2-kabels hebben een verbazingwekkende mogelijkheid om u natuurlijke microdetails in uw opnamen te laten ervaren, die u nog niet eerder hebt gehoord. De D·TC2-kabelserie heeft een mooi en esthetisch ontwerp met selectieve lasergegraveerde D·TC-behuizingen die prachtig in uw audiosysteem passen.

Over het algemeen gaat Ansuz niet alleen over exotische materialen en mooie termen. Het gaat veel meer om een ​​dieper begrip over hoe signalen, spanning en stroom door een kabel met zo min mogelijk invloed kunnen worden overgedragen. Dat is ook de reden waarom we ons richten op het terugbrengen van de waarden van inductie en capaciteit naar ongehoorde niveaus.