auraliclogo uwhifichoice

 

 

 

Per 1 januari 2023 is Audiofeel NL dealer van het merk Auralic echte hifi voor iedereen toegankelijk

AURALiC, opgericht in 2009, stimuleert al meer dan tien jaar de innovatie van hoogwaardige muziekreproductietechnologie. Als gepassioneerde liefhebbers van klassieke muziek werden de oprichters van AURALiC in 2008 geïnspireerd om het gezelschap op te richten op een avond na een concert van de Berliner Philharmoniker in Waldbühne Berlijn. Hun wens om een ​​echte oplossing voor het streamen van muziek met een hoge resolutie te bieden, werd in de loop van de volgende jaren werkelijkheid.

Als pionier op het gebied van muziekstreamingproducten brachten we in 2010 de ARK MX uit, 's werelds eerste asynchrone USB DAC die 32bit/192kHz-bestanden kan afspelen. Het succes van de ARK MX werd gevolgd door de release van onze VEGA DAC, 's werelds eerste USB DAC die DSD128-bestanden afspeelt. De VEGA won tussen 2012 en 2017 vrijwel elke prijs in de audio-industrie en vestigde de USB DAC als een categorie voor audioproducten.

In 2014 introduceerden we de ARIES die van je DAC een streamer maakte. Hierdoor ontstond een nieuwe categorie in audio die bekend zou worden als de Streaming Bridge. De ARIES streamde PCM tot 384 kHz en DSD256 allemaal draadloos, wat nog nooit eerder was gedaan.

Onze eerste producten uit de G-serie werden geïntroduceerd in 2017 en onze huidige G1- en G2-productlijnen vertegenwoordigen de allernieuwste op het gebied van streamingtechnologie. Ooit geïnspireerd om betere afspeelsystemen te creëren, zullen we deze technologieën de komende decennia blijven innoveren.

 

Meer informatie kijk op onze Auralic pagina