Back to Top

 

 

Hifi-producten / muziekspelers

mu1 2023 category

MU1

De MU1 is de ultieme digitale muziekbron

 

mu1 2023 category

MU2

De MU2 is een muziekstreamer, DAC en voorversterker in één

 

 

 

 

Per 1 juni 2023 is Audiofeel dealer van GrimmAudio 

 

Grimm Audio is opgericht in 2004 en is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Ons aanvankelijke doel was om het meesterschap van de grootste geesten van audio-experts te combineren, en dat blijven we doen. Alle Grimm Audio-producten bevatten het gezamenlijke inzicht van bekende wetenschappers op het gebied van audio-elektronica, akoestiek en natuurkunde, gecombineerd met een intuïtie die voortbouwt op de ervaring van vele jaren van gefocust luisteren, professionele techniek en audiofiel enthousiasme.

 

Ons eerste product, de AD1 discrete 1 bit analoog naar digitaal converter, is nog steeds de maatstaf voor geluidskwaliteit. Een klassiek muzieklabel als Channel Classics heeft zijn reputatie met deze converter versterkt. Tijdens het verfijnen van de klokcircuits van de AD1, werd de CC1-masterklok ontwikkeld, die wordt gemeten als de masterklok met de laagste jitter in de professionele audio-industrie. Het dient als de digitale hartslag van veel studio's over de hele wereld.

 

 

 

 

 

Voor de beroemde Wisseloord-studio's in Nederland is de TPR-serie studiokabels ontwikkeld, die neutrale prestaties bieden voor een betaalbare prijs. Vervolgens kwam het vlaggenschipproduct van Grimm Audio, het LS1-afspeelsysteem. Het wordt alom geprezen als 'het beste complete audiosysteem ter wereld' en dient als referentie in verschillende studio's en als bron voor muzikaal genot in veel huiskamers. De MU1-muziekspeler gaat met zijn prestaties nog een stap verder en leidt op een nieuwe weg naar perfectie.

Grimm Audio gebruikt het hoogste niveau van technische en audiofiele kennis om audioapparatuur te bouwen die zijn gelijke niet kent.