AURENDER ACS10

 

aurender acs10 front angle 700

MQA-binnenkort.jpg tidalqobuz sublimespotify CD ripping USB 2 dsd 1 dxd

 

 ACS10 Muziek Server/ Streamer/ Ripper

 

 

 

Aurender Conductor-app boordevol handige functies voor volledig functionele controle

 

De Aurender Conductor-app maakt van de iPad een veelzijdige gebruikersinterface voor Aurender-muziekservers. Alle instellingen en functies van de Aurender-server zijn gemakkelijk toegankelijk via het menu Instellingen, en de app wordt geleverd met uitgebreide functies om het browsen en afspelen van muziekcollecties met hoge resolutie een fluitje van een cent te maken.

 

ACS Manager Companion-app

 

ACS10 zit zo boordevol functies dat we er een eigen app aan moesten geven! De bijbehorende app ACS Manager wordt gebruikt om alle systeeminstellingen te configureren, inclusief voorkeuren voor het rippen van cd's, Smart Copy, Move, Delete, Duplicate Checker, Smart Tag Editor en meer.

 

State-of-the-art automatisch cd rippen

 

Aurender's cd-ripsoftware, die speciaal is ontworpen om te werken met de hoogwaardige TEAC cd-rom-drive, levert schokkend goede cd-rips op! Geavanceerde foutdetectie en -correctie zorgt voor nauwkeurige rips voor geweldig klinkende resultaten.

 

Speciale USB-audio-uitgangspoort

 

Dankzij de krachtige USB Audio Class 2.0-uitgang kan de ACS10 functioneren als een muziekserver/streamer bij aansluiting op een externe DAC. De USB-audio-uitvoerkwaliteit van de ACS10 is gelijk aan de USB-audio-uitvoer van de N10.

 

Enorme HDD-opslagcapaciteit voor de grootste muziekbibliotheken

 

ACS10 is verkrijgbaar in twee verschillende configuraties met dubbele harde schijven om zelfs de grootste digitale muziekbibliotheken voldoende opslagruimte te bieden. Versies van 16 TB of 24 TB zijn in de fabriek geconfigureerd in RAID 1-mirroring, wat betekent dat uw werkelijke opslagcapaciteit van de muziekbibliotheek de helft is, met de andere helft een gespiegeld beeld op een tweede schijf. ACS10 kan door de gebruiker opnieuw worden geconfigureerd om mirroring te negeren en 16 TB of 24 TB totale opslag te bieden, respectievelijk voor het model.

 

Lineaire voeding met geïntegreerde UPS

 

Volledig lineaire voeding plus op "supercondensator" gebaseerde ononderbroken voeding (UPS) voor het stabiliseren van de ACS10 bij een abrupte stroomuitval.

 

Ondersteuning voor indelingen met hoge resolutie

 

Alle belangrijke codecs worden ondersteund. PCM tot 786 kHz/32-bit. DSD tot 256 DoP. Native DSD tot 512.

 

MQA binnenkort


 

MQA Core Decoder (optionele in-app aankoop)

 

Aurender's optionele MQA Core Decoder-upgrade maakt 'first-level' MQA-ontvouwing mogelijk om MQA-bestanden af ​​te spelen tot 48 of 96 kHz.

 

2X geïsoleerde LAN-poort

 

De ACS10 beschikt over 3 LAN-poorten, zodat hij als Ethernet-switch kan worden gebruikt. Een van de drie LAN-poorten is 2X geïsoleerd – gebruik deze 2X geïsoleerde LAN-poort om verbinding te maken met een andere Aurender-server/speler om de server/speler te isoleren van ruis die wordt veroorzaakt door de LAN-verbinding. Als u ACS10 als een stand-alone server gebruikt, gebruik dan het 2X geïsoleerde LAN om rechtstreeks verbinding te maken met de router.

 

USB-connectiviteit

 

ACS10 heeft een USB 3.0-poort voor supersnel kopiëren vanaf een USB-harde schijf. Het beschikt ook over een aan de voorzijde gemonteerde USB 2.0-poort (voor het aansluiten van een Acronova Nimbie AutoLoader) en een gefilterde en geïsoleerde USB Audio 2.0-poort speciaal voor ongerepte audio.

 

ACS10-functionaliteit

 

CD's met één druk op de knop rippen met metadata en hoeskunst ophalen. TEAC CD-ROM drive van industriële kwaliteit.
Keuze uit FLAC-, WAV- en AIFF-codecs. Unieke, door de gebruiker gedefinieerde opslagfunctie voor doelmappen.

Acronova Nimbie AutoLoader USB-ondersteuning voor het onbeheerd rippen van maximaal 100 cd's (Nimbie is een product van derden, apart verkrijgbaar).

Gebruiksvriendelijke toepassing voor het bewerken van metagegevens voor het eenvoudig corrigeren van metagegevens of aanpassen aan uw eigen sorteervereisten

 

Ondersteuning voor het gebruik van ACS10 als centrale bibliotheekopslag naast of in plaats van de interne opslag van een andere Aurender-muziekserver.

 

ACS10's SmartMerge identificeert een netwerk aangesloten W20/N10/A10/N100H/N100C of X100L en stelt de gebruiker in staat om inhoud van beide bibliotheken gecombineerd in één te zien. (Opmerking: SmartMerge kan alleen gebruikt worden 1+1, één ACS10 en één Aurender muziekserver). Bovendien biedt het hulpprogramma Copy, Move, Delete en Duplicate Checker ongekende controle over de organisatie van uw digitale muziekbibliotheek.

 

Bestandsopslag is op dubbele 3,5-inch HDD's. Verkrijgbaar in de fabriek gemonteerd in een RAID 1 (Mirroring) configuratie. Er zijn twee modellen beschikbaar: 8TB x 2 of 12TB x 2. De gebruiker kan de RAID 1-fabrieksinstelling wijzigen, waardoor de ACS10 een totale opslagcapaciteit van 16TB of 24TB heeft.

 

Rafe Arnott, AudioStream: "Aurender wil je computer vermoorden"

 

De Aurender ACS10 is een apparaat dat is ontworpen om de computer volledig te verwijderen van 'computeraudio'. Dit is altijd de missie van Aurender geweest, maar tot nu toe was er nog steeds een computer nodig voor het rippen van cd's, bestandsbeheer en het bewerken van metagegevens. Niet langer! Met ACS10 zijn computers en andere IT-producten niet nodig in uw digitale muziekleven. De kernfuncties omvatten alles wat een audiofiel nodig heeft en verwacht van een op bestanden gebaseerd afspeelsysteem. Alle functionaliteit is geconsolideerd binnen de ACS10 met aandacht voor de vereenvoudiging van de taken die voorhanden zijn. ACS10 kan worden gebruikt als een volledig functionele server en streamer die onberispelijke digitale uitvoer levert via de gefilterde en geïsoleerde USB 2.0-audiopoort van een Aurender. De hoogste audioprestaties worden echter gerealiseerd bij gebruik van de ACS10 in combinatie met de modellen A10, N10 of W20, waar het rippen van cd's, bibliotheekbeheer, 2X geïsoleerde LAN-poort en krachtige processor de Aurender-ervaring aanzienlijk zullen verbeteren. Voor Aurender-gebruikers die de functies van het rippen van cd's, uitgebreide opslag en back-up en het bewerken van metagegevens willen toevoegen, is de ACS10 de ideale metgezel. Klanten die dezelfde functionaliteit zoeken in een stand alone one box server/streamer oplossing kunnen ACS10 ook op die manier gebruiken.

 

Specificaties:

 

- Materiaal: gefreesd aluminium
- SSD voor systeem en cache: 240 GB (16 TB-model), 480 GB (24 TB-model)
- Systeemgeheugen: 8GB (16TB-model) / 16GB (24TB-model)
- Opslag

16TB (8TB x 2) – Opmerking: de standaard fabrieksopslagconfiguratie is RAID 1, wat een "gespiegelde" array, waardoor de totale opslagcapaciteit wordt gehalveerd. De gebruiker kan optioneel HDD's opnieuw formatteren om volledige capaciteit van beide schijven. 24TB (12TB x 2) Model is ook beschikbaar.

- Power Full-Linear & UPS (Uninterruptible Power Supply) systeem
- Scherm: 4.0″ IPS LCD
- Digitale audio-uitgang: USB Audio Class 2.0 – DoP (tot 256), NativeDSD (tot 512), PCM: tot 768KHz/32-bit
- Invoer/uitvoer: USB 2.0 (x2), USB 3.0 (x1), cd-rom-station - alleen rippen cd-rom
- Netwerk: 1 Gbps LAN-hubpoort (drie in totaal - één 2x geïsoleerd)
- Afmetingen: 430 mm x 96 mm x 355 mm
- Gewicht: 12,3 Kg (met 2HDD)

 

aurender acs10 front silver700

aurender acs10 front black700

 

Software:

 

IPAD APP: Aurender Conductor

 

app download appple store

 

ANDROID APP: Aurender Conductor

 

app download google play