AURENDER N30SA

 

aurender A200 front

 

  tidalqobuz sublimespotifyDSDinternet radioMQA binnenkort

 

N30SA Dual-Chassis Muziek Server /Word Clock/Opslag optie 8TB SSD intern/1x SSD/HDD

 

 

De N30SA, die Aurender's unieke familie-ontwerpidentiteit van de volgende generatie heeft geërfd, onderscheidt zich visueel door zowel zijn dual-chassis-vormfactor als zijn breedbeeld LCD-kleurenscherm dat voor het eerst te zien was op de A30 en N20. Op het eerste gezicht merk je meteen zijn substantiële aanwezigheid, elegantie en gratie op - een visuele metafoor van wat je sonisch kunt verwachten. De audiofiele essentie van de N30 ligt echter ook in zijn innerlijke schoonheid. N30SA neemt zijn hardware- en circuittopologie-innovaties die voor het eerst op de N20 werden onderzocht, tot zijn empirische conclusie. N30SA gaat verder dan de N20 op het gebied van ruis- en jitterreductie, verhoogde dynamiek en compromisloze zuiverheid van het audiosignaal.

 

Functies


- Full-color 8,8-inch 1920 x 480 breed IPS LCD-scherm
- CPU geüpdatet naar Intel low power Quad-Core met 8 GB systeemgeheugen
- 8TB Storage SSD en 480GB Caching SSD met slot op het achterpaneel voor extra drive
- Audioklasse USB 2.0 x 1
- Dubbel geïsoleerde LAN-poort
- Robuuste machinaal bewerkte aluminium chassisstructuur x 2 "
- Op supercondensatoren gebaseerde UPS
- Woordklokinvoer
- 2 sets verbindingskabels. 1 x 0,5 m en 1 x 1,5 m voor plaatsingsflexibiliteit

 

Fysieke scheiding van audiocircuits en voedingen


Zoals vermeld, bestaat de N30SA uit twee afzonderlijke chassis die met twee kabels aan elkaar zijn verbonden. De powerbox bevat alle voedingen, beeldschermstuurprogramma, HDD/SSD-opslag en alle circuits met betrekking tot systeembesturing. De audiobox bevat SPDIF-audiokaart met alle digitale uitvoerprotocollen en de OCXO-klok. Beide chassis onderscheiden zich door hun 10 mm dikke bovenkappen die fungeren als een effectief EMF-schild en ook anti-resonantie-eigenschappen hebben. In de audiofiele wereld duiden ontwerpen met twee chassis op "ultrahigh end" zoals een afzonderlijk CD-transport / DAC of voorversterker met aparte voeding. In de N30SA is dit echter niet slechts een stilistisch gebaar, want met deze configuratie worden aanzienlijke voordelen in getrouwheid gerealiseerd. De powerbox kan bijvoorbeeld op maximaal 1,5 m afstand van de audiobox worden geplaatst, waardoor de kans op onechte geluidsoverlast door fysieke
interactie. Maar wat nog belangrijker is, de AC-aangedreven lineaire voeding converteert en levert een schone DC-stroombron van waaruit de audiobox wordt gevoed. Deze opstelling verlaagt de ruisvloer dramatisch, wat resulteert in een griezelig stille achtergrond waaruit muziek kan komen. Door scheiding van de ruisopwekkende componenten zoals de AC-aansluiting, LCD-schermstuurprogramma, AC naar DC-gelijkrichter, spilruis van de harde schijf en LAN-poort resulteert dit in een ongekend niveau van audiozuiverheid.

 

Extra gebruikte ruisonderdrukkingsmethoden


Naast het verwijderen van AC-stroomruis van buitenaf door deze om te zetten in schone gelijkstroom, is een andere belangrijke bron van externe ruis afkomstig van de ethernetkabel. Net als de AC/DC-conversie hebben de LAN-poorten van de N30SA een vergelijkbaar gedrag. LAN-signalen die ruis bevatten van de router worden gescheiden door galvanische isolatie via een transformator en een dubbel geïsoleerde LAN-poort. Bij het bekijken van de audio-uitgangen, die zich op het achterpaneel bevinden, is er een AES/EBU, BNC, Coax, Tos-Link en Audio 2.0 USB. Deze audiosignaalverwerkingseenheid voert een extreem geluidsarm audiosignaal uit dat mogelijk wordt gemaakt door een unieke aardingstechniek, elektrische isolatie en werking door gelijkstroom die wordt geleverd door de voedingseenheid en opnieuw wordt gefilterd in de audiobox. De resulterende geluidsvloer is bijna onmeetbaar.

 

OCXO hoofdklok


Een hoogwaardige ovengestuurde kristaloscillator (dezelfde als die in W20SE) wordt gebruikt voor de SPDIF-uitgangen in de Aurender N30SA. Omdat alleen de onderdelen die rechtstreeks verband houden met het afspelen van audio zich samen in één chassis bevinden, kunnen ze volledig worden geïsoleerd en vrij van ruis die wordt gegenereerd door andere dan audiosignaalverwerking. Dat geluid kan in het chassis optreden en kan worden verholpen door een zorgvuldige interne verwerking.

 

Word Clock/Master Clock-ingang


Deze ingang maakt een interface mogelijk met een extern woord of masterklok die wordt aangeboden door verschillende hoogwaardige DAC-fabrikanten. Simpel gezegd, een wordclock is een apparaat dat de taak krijgt om de perfecte tijd bij te houden en fouten in digitale audiogegevens te voorkomen wanneer meerdere componenten samen worden gebruikt. Door de 75 Ω BNC-connector als verbindingsmethode te gebruiken, worden zowel masterclock- als wordclock-ingangen ondersteund voor verschillende schaalbaarheidsopties.

 

Besturing door Aurender Conductor


Aurender Conductor is een bekroonde muziekbeheertoepassing die het hart vormt van elke Aurender-muziekserver / -streamer. Het biedt snelle toegang tot uw favoriete bestanden of steaming-service en is intuïtief, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheersen. Conductor wordt ondersteund op iPad, iPhone, Android-telefoons en tablets. Een Aurender muziekserver is inclusief en zo ontworpen dat zowel hardware als software in harmonie samenwerken. Deze integratie zorgt voor een betere geluidskwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit en voorspelbaarheid van de werking. Het stelt Aurender ook in staat om een ​​ongekend niveau van klantenondersteuning te bieden via onze app-gebaseerde login voor ondersteuning op afstand.

 app remote

 

Specificaties:


- Display op het voorpaneel: 8,8-inch 1920 x 480 breed IPS LCD-scherm in kleur
- CPU: Intel Low Power Quad-Core
- Systeemgeheugen: 8 GB
- SSD voor systeem en cache: 480 GB SSD
- Hoofdklok: op OCXO gebaseerde precisie-jitterreducerende klok
- Opslag: 8TB SSD geïnstalleerd. Sleuf voor extra 2,5-inch schijf
- Word Clock-ingang: BNC 10 MHz, 12,8 MHz (44,1 kHz en 48 kHz veelvouden van 1 tot 512),
- Ingangsimpedantie: 75 ohm
- I/O-poorten: 2 x USB 3.0 (achterzijde)
- Digitale audio-uitgangen: AES/EBU, coaxiaal, BNC, optisch en USB-audioklasse 2.0 x 1
- SPDIF-audio-uitgang: PCM tot 24-bit / 192kHz
- USB-audio-uitgang: 32-bit / 384kHz, 1-bit, 2,8 MHz (DSD64); 1-bits, 5,6 MHz (DSD128),
11,2 MHz (DSD256), 22,4 MHz (DSD512)
- Compatibele formaten: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE
- DSD-naar-PCM: Precisie DSD-naar-PCM-conversie voor SPDIF-uitgangen Ondersteuning voor:
DSD64/128/256/512 tot 88,2 kHz of 176,4 kHz
- MQA-kerndecoder: optioneel
- Gigabit Ethernet: dubbel geïsoleerd x 1
- Voeding: volledig lineaire voeding geïsoleerd door gescheiden chassis
- UPS: Ja (op basis van supercondensator)
- Besturingssoftware: Aurender Conductor voor iPad, Android-telefoon / tablet
- Materiaal: gefreesd aluminium chassis
- Afmetingen en gewicht (elk): 16,9 x 3,8 x 14,0 inch, 48,5 lbs / 430 x 96 x 353 mm, 22,0 kg
- Stroomverbruik: afspelen (40W), piek (70W), stand-by (3,5 W)

 

 N30SA rear silver

N30SA front black

 

N30SA rear black

N30SA front silver

 

N30SA power supply

 

N30SA player

 

 

Software:

 

IPAD APP: Aurender Conductor

 

app download appple store

 

ANDROID APP: Aurender Conductor

 

app download google play