AURENDER A15 (nieuw)

 

A15 front

 

tidalqobuz sublimespotifyDSDinternet radioMQA binnenkort

 

A15 Muziekserver / Streamer / Speler met MQA Full-Decode DAC

 

 A15 Functies

- Dual-Mono MQA Full-Decoder DAC
- Gebalanceerde XLR en ongebalanceerde RCA analoge uitgangen
- 2X-sleuf voor 2,5-inch HDD of SSD (door gebruiker te installeren)
- USB digitale uitgang / coaxiale en optische digitale ingangen

 

 

De legendarische A10 veranderde het paradigma voor Aurender door onze allereerste muziekserver/streamer te introduceren met een ingebouwde DAC en analoge uitgangen. Aurender is nu trots om het volgende generatie model A15 in onze productsuite te introduceren. Uitgerust met veel nieuwe functies en hoorbare verbeteringen, levert de A15 een kosteneffectieve, hoogwaardige audiopresentatie van een gestroomlijnde digitale broncomponent in één doos. Door de complicatie en kosten van het samenstellen van een systeem dat is opgebouwd rond een stand-alone streamer en afzonderlijke DAC te elimineren, heeft Aurender het giswerk weggenomen bij het ontwerpen van een stellair systeem met een digitale front-end.

 

De A15 zit boordevol krachtige, dual-mono AKM4490 digitaal-naar-analoogomzetter met MQA full-decodertechnologie en gebalanceerde (XLR) en ongebalanceerde (RCA) analoge uitgangen. Zoals met alle Aurender's "A" -series, is de A15 ontworpen om optimaal te profiteren van de uitgebreide selectie MQA-gecodeerde muziek die nu beschikbaar is. Het heeft ook twee compartimenten op het achterpaneel die plaats bieden aan door de gebruiker te installeren 2,5-inch HDD's of SSD's van (tot 8 TB elk) om de grootste muziekbibliotheken op te slaan. Een groot kleurendisplay op het voorpaneel toont albumhoezen samen met de naam van de artiest en de titel van het nummer op het scherm 'nu afspelen'.

schemaN150

 

Dual-Mono MQA Full-Decoder DAC


Het hart van A15 is een dual-mono-configuratie van de beroemde AKM4490 DAC-chipset. De DAC-kaarten worden ondersteund door discrete lineaire voedingen voor de beste prestaties op het gebied van kanaalscheiding, dynamiek en ruisonderdrukking. Aurender-ingenieurs hebben input/output-circuittopologieën rond deze chip ontworpen, waardoor nieuwe niveaus van audioprestaties en natuurgetrouwheid worden bereikt. A15 is ingesproken voor een sonische signatuur die is opgelost en soepel, zonder geëtst of donker te klinken. Naast het leveren van de hoogst mogelijke audioprestaties die het MQA-proces biedt, decodeert de ingebouwde DAC van de A15 ook PCM-bestanden tot 32bit/768kHz en DSD tot DSD512.

MQA binnenkort

 MQA (Master Quality Authenticated)


MQA is een bekroonde Britse technologie die het geluid van de studio levert. Het uiteindelijke MQA-bestand is volledig geverifieerd en is klein genoeg om te streamen, terwijl het ook achterwaarts compatibel is, zodat je MQA-muziek op elk apparaat kunt afspelen. MQA-technologie is in licentie gegeven door labels, muziekservices en hardwarefabrikanten over de hele wereld.

 

Bezoek www.mqa.co.uk voor meer informatie.

 

De Aurender-modellen A30, A20, A15 en A200 bevatten Full-Decoder MQA DAC-technologie, die de maximale audioprestaties van MQA levert. Dit zijn volledig compatibele MQA end-to-end-oplossingen die het ideale geluid van de "originele masteropname" bieden. Deze methode van decoderen levert de hoogst mogelijke prestaties van MQA. De Aurender Conductor-app en het display op het voorpaneel geven aan dat "MQA"- of "MQA Studio"-inhoud wordt afgespeeld. Een groene of blauwe stip naast het MQA-logo geeft aan dat het apparaat een MQA-stream of -bestand aan het decoderen en afspelen is, en geeft de herkomst aan om ervoor te zorgen dat het geluid identiek is aan dat van het bronmateriaal. De blauwe stip geeft aan dat er een MQA Studio-bestand wordt afgespeeld dat in de studio is goedgekeurd door de artiest/producent of is geverifieerd door de eigenaar van het auteursrecht.

 

Op FPGA gebaseerde precisieklok


Een uiterst nauwkeurig klokgeneratiesysteem met Field Programmable Gate Arrays (FPGA) voert de DAC-sectie van de A15 uit. Een uiterst nauwkeurige sub 100fs-klokgenerator timet de digitale audiogegevensoverdracht nauwkeurig om jitter tot ver onder verwaarloosbare niveaus te verminderen.

 

Lineaire voeding ontworpen om het geluidsniveau van het systeem zo laag mogelijk te houden


In gevoelige digitale broncomponenten speelt de voeding een cruciale rol in de algehele sonische presentatie. De volledig lineaire voedingsstructuur van de A15 omvat vier ringkerntransformatoren van audiofiele kwaliteit, samen met geavanceerde afscherming en isolatie, om te voorkomen dat er in dit stadium ruis in het signaalpad wordt geïntroduceerd.

 

Connectiviteit met veelzijdigheid


De A15 kan functioneren als bron of voorversterker met volumeregeling en digitale bronselectie. Het kan voor de grootst mogelijke eenvoud rechtstreeks worden aangesloten op elke eindversterker of een actief luidsprekersysteem. Volumeregeling en andere afspeelacties kunnen worden aangepast via de Aurender Conductor-app of de meegeleverde machinaal bewerkte aluminium IR-afstandsbediening. Als u al een voorversterker of geïntegreerde versterker gebruikt, kan de variabele uitvoer worden ingesteld op de modus "Directe uitvoer" voor een vast uitgangsniveau zonder volumedemping. De knoppen op het voorpaneel bieden ook een interface om het volume aan te passen, nummers af te spelen / te pauzeren / over te slaan en een gemaakte afspeellijst te selecteren en te starten.

 

Digitale ingangen / uitgangen


Voor maximale flexibiliteit beschikt de A15 over zowel een coaxiale (RCA) als optische (TosLink) digitale ingang. Met deze ingangen kunnen andere bronnen zoals een Blu-Ray / dvd-speler, cd-transport of tv op de A15 worden aangesloten en de DAC gebruiken om de geluidskwaliteit te verbeteren. Er is ook een USB-audio-uitgang om een ​​digitaal signaal naar een tweede systeem of DAC te sturen.

 

Audio / Visueel


De voorplaat van de A15 is voorzien van een 6,9-inch breedbeeld-LCD-scherm dat albumillustraties en "nu afspelende" informatie weergeeft met levendige kleuren en helderheid. De albumhoes en tekst zijn groot genoeg gemaakt om zichtbaar te zijn vanaf de luisterpositie zonder af te leiden van de muziek.

 

Ondersteuning voor streaming met hoge resolutie en op bestanden gebaseerde inhoud


A15 ondersteunt alle veelgebruikte bestandsindelingen, waaronder: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE en MP3. Met de mogelijkheid van PCM met hoge resolutie tot 32bit/768kHz en DSD512, kunt u de hoogste audioprestaties verwachten van alle formaten en codecs.

 

Adaptieve bestandsbibliotheekopslag


De A15 biedt twee door de gebruiker toegankelijke opslagsleuven op het achterpaneel zodat de gebruiker het type en de capaciteit van de harde schijf kan installeren die het beste aan hun vereisten voldoet. De meeste gebruikers kiezen voor SSD's die betrouwbaar, efficiënt en stil zijn, maar traditionele HDD's worden ook ondersteund voor een meer economische benadering. Met de dubbele opberglades is het mogelijk om de A15 uit te rusten met maar liefst 16 TB aan opslagruimte! Als je een streaming-liefhebber bent, hoeven er geen schijf(s) te worden geïnstalleerd. Mocht uw situatie ooit veranderen, dan kunt u altijd opslag installeren zonder gereedschap of fabrieksservice.

 

Afspelen op basis van cache


Met Aurender vindt al het afspelen plaats vanuit een innovatieve interne solid-state cache. Zodra een nummer, album of afspeellijst aan de wachtrij wordt toegevoegd, wordt de inhoud onmiddellijk gedownload naar het interne cachegeheugen om af te spelen. Door tracks naar de solid-state drive te cachen, worden elektrische en akoestische ruis gegenereerd door draaiende schijven, bewegende koppen en motoren volledig geëlimineerd. Deze technologie resulteert in een lagere vraag naar algemene systeembronnen en voedingen, minder slijtage van interne opslagschijven, verhoogde betrouwbaarheid en vooral superieure audioprestaties.

 

Aurender Conductor-app


De Aurender Conductor-app verandert elke iPad, iPhone of Android-telefoon of -tablet in een veelzijdige gebruikersinterface voor elke Aurender Music Server. Alle voorkeuren, functies en gedragingen van de Aurender kunnen eenvoudig worden geopend en aangepast via het menu Instellingen. De Aurender-app wordt geleverd met uitgebreide functies om het beheren, bekijken en afspelen van uw muziekbibliotheek met hoge resolutie een fluitje van een cent te maken.

 

Technische ondersteuning op afstand via internet


Door een verzoek om ondersteuning op afstand te verzenden via de Aurender Conductor-app kunnen technici vragen beantwoorden en problemen op afstand diagnosticeren en oplossen via internet.

 

Specificaties:

- Compatibele formaten: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE en andere

- Analoge audio-uitgang Ondersteunde formaten: PCM tot 32bit/768kHz, DSD tot 512 (DSD512 geconverteerd naar PCM door FPGA)

- Analoge audio-uitgangen: gebalanceerde XLR, 4.0Vrms-uitgang, ongebalanceerde RCA, 2.0Vrms-uitgang

- Besturingssoftware: Aurender Conductor voor iPad, iPhone en Android

- CPU: Intel Low Power Quad-Core

- D/A-converter: AKM4490 (dual-mono-ontwerp), MQA Full-Decoder-gecertificeerd

- Digitale audio-uitgangen: USB-audioklasse 2.0 x 1

- Display op voorpaneel: 6,9” 1280 x 480 IPS kleuren-lcd

- Gigabit Ethernet: dubbel geïsoleerd x 1

- I/O-poorten: 2 x USB 3.0 (achterzijde)

- IR-afstandsbediening: meegeleverd

- Hoofdklok: op TCXO gebaseerde precisie-jitterreducerende klok

- Materiaal: gefreesd aluminium chassis

- Stroomverbruik: afspelen (29W), piek (42W), stand-by (7W)

- Voeding: volledig lineair

- SPDIF digitale ingangen: coaxiaal x 1, optisch x 1

- SSD voor systeem en cache: 240 GB NVMe

- Opslag (optioneel door gebruiker geïnstalleerd): 2 sleuven voor 2,5-inch HDD's of SSD's (max. hoogte 15 mm)

Ondersteuning voor streaming: Tidal, Qobuz, Spotify Connect en internetradio

- Systeemgeheugen: 8GB

- UPS: Ja (op basis van supercondensator)

- Ondersteunde formaten voor USB-audio-uitgang: PCM tot 32bit/768kHz, DSD: DoP tot 256, native DSD tot 512

- Volumeregeling: variabele of vaste output

- Afwerking: Zilver of Zwarte afwerking

- Afmetingen: 30 x 83 x 355 mm (alleen unit), 430 x 96 x 355 mm (unit met voet)

-Gewicht: 26,2 lbs / 11,9 kg

 

aurender n100

 

Software:

 

IPAD APP: Aurender Conductor

 

app download appple store

 

ANDROID APP: Aurender Conductor

 

app download google play